Anmälan till webbinarium: GIT e-post

Få en introduktion i nya GIT e-post och se hur klubbar och distrikt kan ta sin medlemskommunikation till nästa nivå – riktat, anpassat, enkelt och professionellt​.

Webbinariet tar cirka en timme och riktar sig till dig som arbetar med kommunikation och information på klubben eller i distriktet.

Data Talks är sedan 2019 samarbetspartner kring e-postutskick för medlemskap, bokning och avbokning. ​Nu integrerar vi deras nyhetsbrevsverktyg och kundvårdssystem med GIT.​ 

​Ta reda på hur ni på klubben eller i distriktet kan använda verktyget för att ta er medlems- och gästkommunikation till nästa nivå genom att delta på något av webbinarierna som anordnas av SGF:s klubbrådgivare vid två tillfällen under vintern (se datum nedan). 

Anmäl dig till det tillfälle som passar dig bäst, senast tre arbetsdagar före respektive tillfälle.

Max 50 deltagare per tillfälle, först till kvarn. Är det fullt är du välkommen att sätta upp dig på reservlista. Vid stor överanmälan kan det bli aktuellt att addera ytterligare tillfällen.

Webbinariet är kostnadsfritt och hålls via Microsoft Teams. Senast på utbildningsdagen kommer du att få inbjudningslänk via e-post. 

För mer information kontakta: 
Per Lindroth: 0708-98 23 73, per.lindroth@golf.se 
Sandra Tancred Fulke: 070-940 94 13, sandra.tancred.fulke@golf.se

Jag anmäler mig till följande tillfälle:
Tisdag 7 december kl. 14.00–15.00   Det är tyvärr fullbokat
Torsdag 9 december kl. 10.00–11.00   Det är tyvärr fullbokat
Jag anmäler mig till följande tillfälle: *
Ange personuppgifter
Ange personuppgifter
Eventuell övrig information du vill delge kursledarna:
Eventuell övrig information du vill delge kursledarna: