Biolabb #2 Tillsammansskap, lyckade publikstrategier och europeisk utblick!
 

Nu bjuder vi in till Biolabb #2 som bjuder på två förmiddagar; en tillsammans med gäster och en för diskussioner och erfarenhetsutbyte!

Biolabbets inledande förmiddag tillbringar vi tillsammans med inbjudna gäster som bjuder på sina erfarenheter kring kreativa publikstrategier och kommunikation som visat goda resultat. Samt sätter Sverige i ett europeiskt sammanhang genom en utblick. Därefter följer en förmiddag i digitala grupprum där du tillsammans med branschkollegor får söka kreativa lösningar utifrån givna frågeställningar.

9 september kl 09.00 - 11.30 – Inspiration från inbjudna gäster
10 september kl 09.00 - 12.00 – Diskussion tillsammans med branschkollegor 

Deltagande är gratis och öppet för samtliga biografer och verksamheter som visar film.

Föranmälan krävs genom formuläret nedan.

Vad är Biolabbet?
Det är en plats för att ta del av kreativa modeller och tillsammans med kollegor knåda branschgemensamma utmaningar. Under året planeras två webbinarier, och under senhösten ett fysiskt 2-dagarslabb för att dyka ytterligare på djupet.

Biolabb är till för att lära av varandra – tillsammans. Få input från inspirerande och tankeväckande gäster, dela med sig och ta del av reflektioner och erfarenheter. Labben söker perspektiv och nya grepp men också svar, konkreta modeller och strukturer som kan prövas i era verksamheter. Låt samtalen börja!

Biolabbet arrangeras av Filmregionerna genom Film i Skåne, Film i Sörmland och Filmkonsulenterna Region Stockholm.

 Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan:

Namn
Namn
Organisation/yrkesroll
Organisation/yrkesroll
Mailadress
Mailadress
Något annat du vill meddela?
Något annat du vill meddela?