Varmt välkomna till den sista fastighetsfrukosten innan sommaren! Denna gången tänkte vi träffas längst upp i gemensamhetslokalen för Kvarteret Örnen. Förutom möjligheten att att njuta av utsikten och en god frukost så bjuder vi även på några intressanta programpunkter.

Plats: Kvarteret Örnen, Bangatan

Tid: 08.00-09.30

Vad händer i Tibro?

Mattias Peterson inleder och ger oss en snabb dragning av vad som som är på gång och ger oss några lägesbilder av processer som pågår.

Tibro föreningspool - en samarbetsplattsform för att stärka Tibro

Satsningen på att skapa en föreningspool för att hjälpa Tibros föreningar att utvecklas och bli livskraftiga har fått stöd från Leader. En viktig del i projektet är att utveckla struktur och stöd vid olika projekt och evenemang. Som en del i detta har man tagit ansvar för bland annat samordningen av centrumstädningen och kommer under hösten att projektleda ljusvandringen. Thomas Jonsson & Kenneth Eriksson som sitter i styrelsen ger oss mer information och sina reflektioner.

Renovering, nyproduktion, integration och förvaltning 

Tibrobyggen är sedan 1965 Tibro kommuns allmännyttiga bostadsbolag med uppdrag att erbjuda bra hyresbostäder åt alla – oavsett ålder, inkomst och behov, verka för boendeinflytande och ta samhällsansvar samtidigt som det ska drivas enligt affärsmässiga principer. Claes Jägewall berättar om bolagets satsningar, utmaningar och framtidstankar.

Övriga frågor

Positiva nyheter? Vad upptar din tid och energi? Kan vi hjälpas åt att ta oss an någon utmaningar? Vad vill du att vi fyller träffarna med framöver?

Anmälan 28 juni
Anmälan 28 juni