Miljöförvaltningen
 

Så utvecklar du en cykelvänligare arbetsplats

Visste du att cykelpendlare i snitt har 1,3 färre sjukdagar per år? Att göra arbetsplatsen cykelvänlig visar att man bryr sig om personalens fysiska hälsa, samtidigt som ökat cyklande minskar risken för stress och depressioner och bidrar till en bättre miljö. Cykelvänliga arbetsplatser gör med andra ord alla till vinnare. Och ju fler som cyklar desto fler cykelvänliga arbetsplatser behövs!

Den 19 mars är du välkommen till ett frukostseminarium där du får inspiration, metoder och verktyg för att utveckla en cykelvänlig arbetsplats. Du möter:

Viktor Nordahl Bäcklund, projektledare för Cykelvänligast i Stockholm 
Lars Strömgren, Cykelfrämjandets ordförande
Amir Nazari, Inclusion & Diversity manager och cykelambassadör på AFRY, som i höstas utsågs till "Cykelvänligast i Stockholm"
Jesper Swedenborg, uthyrningschef på Vasakronan
Astrid Michielsen, trafikkonsult, Trivector

Tid: Torsdagen den 19 mars, kl 8.30-10.00 frukost från kl 8.00
Plats: Kungsträdgården, Jussi Björlings allé 5

Projektet Cykelvänligast startades våren 2019 av Stockholms stad i samarbete med Cykelfrämjandet och Energi- och klimatrådgivningen. Hittills har närmare 30 företag gått med i projektet. Vill du också bli cykelvänlig? Läs mer på Cykelvänligast

 

Anmälan till frukostseminarium den 19 mars
Jag arbetar på
Jag arbetar på
Förnamn
Förnamn
Efternamn
Efternamn
E-post
E-post
Telefonnummer
Telefonnummer
Vi serverar frukost. Har du några allergier eller behov av specialkost?
Vi serverar frukost. Har du några allergier eller behov av specialkost?
Information om behandling av personuppgifter

Miljö- och hälsoskyddsnämnden i Stockholms stad är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Vi behandlar dem för att kunna bjuda in till, genomföra och följa upp Cykelvänligast frukostseminarium. På sidan start.stockholm/dataskydd-miljoforvaltningen/ kan du läsa mer om dina rättigheter och hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter.