Webbinarie: Digitalisering inom BUP
 
Snabbare och säkrare bedömningar inom barn- och ungdomspsykiatrin
I en förändrande tid är det viktigt att allokera vårdens resurser med effektiva metoder som förenklar arbetet och förbättrar vårdkvaliteten. BUP Västmanland och Centrum för klinisk forskning i Västerås har tagit fram EPIQ, ett screeningformulär bestående av olika frågebatteri inom bland annat Depression, Ångest, ADHD, AUDIT etc. Med EPIQ kan vårdpersonalen med ett par klick skicka skattningar direkt till patienten och få svar i realtid. Det går att följa patientens behandling och behandlingsresultat över tid. Med EPIQ får du även uppföljning och utvärdering av BUP:s insatser i verksamhetsrapporter.
 
 
“EPIQ är ett stort hjälpmedel inför ett första besök. Dels för att inte missa symptom som patienten uppvisar, men också för information i anamnesen. Det gör att jag inledningsvis förhåller mig brett och inte endast kring den frågeställning som remissen eller patienten kommer med.”
Sandra Boström, kurator
 
 
 
Innehåll i webbinariet 
I detta kostnadsfria webbinarie berättar vi mer om hur organisationen digitalisera mer genom att använda EPIQ powered by enterMedic som ett underlag för att hjälpa behandlaren att ställa en diagnos. Kent W Nilsson, professor på Centrum för klinisk forskning i Västerås kommer att prata om hur de använder EPIQ powered by enterMedic i praktiken.

 
 
DATUM: 16 december
 
TID: 10:00-10.45
 
PLATS: Digitalt via verktyget Zoom
 
Kostnadsfritt
 
Fyll i dina uppgifter för att anmäla dig till webbinariet:
Fyll i dina uppgifter för att anmäla dig till webbinariet: