Prenumerera på nyhetsbrev för Golfsverige

Svenska Golfförbundet (SGF) skickar regelbundet ut temanyhetsbrev med inspiration, tips, nyheter och information. Vi uppdaterar regelbundet mottagarlistorna baserat på klubbarnas kontaktregister i Golfens IT-system.

Får du ändå inte nyhetsbreven kan du registrera en prenumereration här.

Bocka för de nyhetsbrev du önskar prenumerera på:
Ange din mejladress:

Kort om SGF:s temanyhetsbrev: 

  • SGF-nytt: Fokus på klubbnytta för alla i Golfsverige som vill ha inspiration och koll på aktuella händelser. Riktar sig till dig som jobbar eller är ideellt engagerad i klubb, distrikt eller andra delar av golfbranschen. Se ett exempel på bilden nedan. Utskick veckovis. 

  • Juniornytt: Tips, inspiration och information till dig som är engagerad i juniorverksamheten på klubb eller i distrikt. Du kanske är tränare, ledare, förälder, klubbchef, styrelseledamot eller på annat sätt intresserad. Utskick månadsvis.

  • Nyhetsbrev bana: Riktar sig till dig som är greenkeeper, banpersonal, klubbchef, ordförande eller på annat sätt är intresserad av banskötsel. Ta del av nyheter, tips och inspiration, få koll på godkända växtskyddsmedel och läs om statusen på landets golfbanor i bankonsulenternas rapport "Landet runt". Utskick kvartalsvis. 

  • GIT Informerar: För dig som arbetar med Golfens IT-system, exempelvis på kansli eller som klubbchef. Följ utvecklingen av GIT Online, läs om nya funktioner i GIT och få inbjudningar till utbildningar i systemet. Utskick månadsvis.